Länge sedan sist nu!

Posted on Posted in Vardag

Det var längesedan jag uppdaterade er med bilder nu. Jag har varit mest aktiv på Instagram och det är väl där jag bygger min bas.
Men ska uppdatera er med lite blandat material tänkte jag.


Finaste Arvid och Thyra, en underbar fotografering. Arvid är så himla charmig och sprallig. Thyra var ju såpass liten här men riktigt go och glad.Lite självporträtt till Instagram blir det. Fotar även min fantastiska vän Jennifer en del till hennes Instagram. Samt mat och djur bilder.
Det blir alltid lite dåligt med bilder under vintern, kläderna är klumpiga, vädret är dåligt, temperaturen är under all kritik och fingret fryser fast på avtryckarknappen.
Snart är dock våren här och då lovar jag massor av bilder.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *